Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact

Veilig online daten

Dagelijks schrijven vele nieuwe members zich in op deze website om op zoek te gaan naar een nieuwe partner, helaas is er ook een kleine groep mensen die misbruik van deze situatie maakt en enkel uit is op geld. Deze personen noemen we ook wel scammers / oplichters en zijn vaak afkomstig uit Zuid-Afrika. Wij proberen er alles aan te doen om deze personen te weren van onze site. Hieronder een aantal tips om veilig te daten:

Tips voor veilig online daten

  1. Ga verstandig om met je privé-gegevens, geef niet direct je achternaam, adres of andere contactgegevens. Maar maak gebruik van het anonieme berichtensysteem totdat je 100% zeker bent van je zaak.
  2. Wees alert wanneer je in contact komt met nieuwe mensen. Klik op de knop "Rapporteren" wanneer berichten geschreven zijn in gebrekkig Nederlands of volledig in het Engels, 9 van de 10 keer heb je hier te maken met een oplichter. Verbreek onmiddelijk eventueel contact!
  3. Oplichters willen het liefst zo snel mogelijk het anonieme berichtensysteem omzeilen en verder commmuniceren via skype / msn / hotmail etc. zodat wij niet meer kunnen waarschuwen. Wissel pas contactgegevens uit wanneer je volledig zeker van je zaak bent.
  4. Komt je date met een zielig verhaal waarvoor hij / zij geld nodig heeft? Maak nooit zomaar geld over, gebruik je gezonde verstand!
  5. Gebruik Google om te zoeken naar gegevens over je date. Google bijvoorbeeld de naam of profielfoto.

Wat doet gaysingles.nl voor jouw veiligheid?

  • Alle teksten en profielfoto's worden gecontroleerd door onze Klantenservice
  • Een verdacht profiel kan via de knop "Rapporteren" gemeld worden
  • Verdachte profielen worden direct verwijderd
gaysingles.nl maakt gebruik van cookies. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Akkoord Privacybeleid