Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact

Help

Op deze pagina lees je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te zien. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Algemeen

Op de homepage kun je je gratis en snel inschrijven. Je vult je e-mailadres, nickname, wachtwoord, geboortedatum en geslacht in. Een geldig e-mailadres heb je nodig om je registratie te voltooien. Je kunt je ook registreren met Facebook.

Na het invullen van je gegevens wordt direct een e-mail naar je toegezonden, met daarin een link om je e-mailadres te bevestigen. In deze e-mail staan ook je logingegevens vermeld, zodat je meteen kunt inloggen en op zoek kunt gaan naar die leuke date.
Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail in je map 'spam' of 'ongewenste berichten' is binnengekomen. Als je ook hier geen bevestigingsmail hebt ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.

Wanneer je al eerder ingelogd bent geweest en opeens niet meer kunt inloggen kan dit drie oorzaken hebben:

  • Je gebruikt verkeerde logingegevens
  • De inschrijving is door jezelf verwijderd
  • De inschrijving is verwijderd door de profielcontrole van gaysingles.nl vanwege overtreding van de gebruiksvoorwaarden van gaysingles.nl

Profiel

Je kunt je profiel aanpassen door te klikken op 'mijn profiel'. Alle gegevens kun je aanpassen door te klikken op 'aanpassen' en vervolgens op 'opslaan'.
Je hoeft je profiel niet volledig in te vullen. Jij bepaalt welke gegevens je invult, wat je over jezelf wilt vertellen en / of je foto's toevoegt.
Op elke pagina staat aan de rechterkant 'je populariteit'. Klik op 'profielbezoekers' om te zien wie jouw profiel heeft bezocht.
Er is geen directe manier om je populariteit te verhogen. De populariteitscore wordt gebaseerd op hoeveel bezoeken, berichten en vind ik leuks je hebt ontvangen in een bepaalde periode. Wanneer je je profiel zo volledig mogelijk invult en actief bent richting andere leden zal je score automatisch verhogen.
De sterren bij een profiel staan voor de profielscore van het betreffende profiel. De volledigheid van het profiel, het aantal foto's en de activiteit van de gebruiker van het profiel hebben invloed op de profielscore. De kleur van de sterren staat voor het Membership dat het profiel heeft, rood betekent een Full Membership en geel betekent een Gratis Membership.

Foto's

Klik op 'mijn profiel' om naar je profielpagina te gaan. Je kunt op deze pagina op 2 manieren foto's toevoegen; uploaden vanaf je computer en/of foto's gebruiken van Facebook.
Standaard worden je foto's in de map 'publieke foto's' geplaatst. De eerste foto die je plaatst wordt standaard je profielfoto.
Een profielfoto moet een foto zijn waar jij alleen op staat. Je gezicht moet goed zichtbaar zijn. Publieke foto's zijn ook foto's waar jij alleen op staat of andere foto's die je wilt delen. Groepsfoto's zijn foto's waar jij met anderen staat en privéfoto's zijn foto's die je niet voor iedereen zichtbaar op de site wilt plaatsen. Leden moeten je dan om toestemming vragen voordat ze de foto's in de map privéfoto's kunnen zien.
Je kunt foto's in een andere map plaatsen door op de foto te klikken. Bovenaan de pagina kun je kiezen voor 'instellen als …foto'.
Je kunt een onbeperkt aantal foto's uploaden.
Je kunt .jpg, .gif en/of .png bestanden uploaden. Foto's mogen max. 5 mb groot zijn.
Alle foto's die je plaatst moeten voldoen aan onze 'Algemene voorwaarden'.
Alle foto's worden door onze medewerkers bekeken. Zij kunnen foto's verplaatsen naar een andere map en foto's verwijderen. Foto's die in strijd zijn met onze 'Algemene voorwaarden' worden verwijderd.
Klik op de foto die je wilt verwijderen. Klik vervolgens bovenaan de pagina op 'foto verwijderen'.

Zoeken

Om je zoekopdracht aan te passen klik je op 'zoeken'. Bovenaan staat jouw zoekopdracht. Als je je zoekopdracht wilt aanpassen klik je op 'zoekopdracht aanpassen'.
Stel hier in in wie je geïnteresseerd bent (mannen en/of vrouwen en van welke leeftijd) en in welke omgeving je zoekt. Als je je zoekopdracht hebt aangepast klik dan op 'leden zoeken'.
Je kunt ook zoeken op voorkeuren. Klik dan op 'zoekopdracht aanpassen' en vervolgens op 'uitgebreid zoeken'. Daar kun je maximaal 3 voorkeuren kiezen. Als je een voorkeur kiest verschijnt er een aanvinkvenster. Vink daar aan waar je naar op zoek bent. Als je je zoekopdracht hebt aangepast klik dan op 'leden zoeken'.

Berichten

Ja, wanneer je in een chatsessie zit kunnen jij en je chatpartner ervoor kiezen om de webcam te activeren. Klik hiervoor op de knop "Activeer Webcam". Beide chat partners dienen op deze knop te klikken om elkaar te kunnen zien.
Nee, je emailadres is niet zichtbaar voor andere members.
Ja, dat kan. Bij elk ontvangen bericht vind je aan de rechterkant een 3-tal opties. Klik op blokkeren om ervoor te zorgen dat de betreffende member jou geen berichten meer kan sturen. Klik ook op "Rapporteren" indien de verzender zich niet aan de regels houdt.

Memberships

Als je betaalt voor een Full Membership sluit je een abonnement af. Tijdens het betalingsproces bepaal je of je elke maand, elke 3 maanden, elke 6 maanden of elk jaar betaalt. Je kunt je abonnement te allen tijde gemakkelijk zelf stopzetten. Klik op 'instellingen' en klik vervolgens op 'betalingsinstellingen'. Klik dan bij Full Membership op 'abonnement opzeggen'.
Bij inschrijving ben je akkoord gegaan met de gebruiksvoorwaarden van gaysingles.nl. Wanneer je account is verwijderd door een van onze medewerkers, wordt conform de gebruiksvoorwaarden, geen restitutie verleent over betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.
Klik op 'instellingen' en klik vervolgens op 'betalingsinstellingen'. Klik dan bij het betreffende Membership op opzeggen'.

Instellingen

Klik op 'instellingen' en klik vervolgens op 'e-mailadres wijzigen'. Je huidige e-mailadres staat er al. Vul je nieuwe e-mailadres in. Klik dan op 'e-mailadres wijzigen'. Je ontvangt een email op je nieuwe e-mailadres. Klik in deze email op de bevestigingslink om je nieuwe e-mailadres te bevestigen.
Klik op 'instellingen' en klik vervolgens op 'wachtwoord wijzigen'. Vul je huidige wachtwoord in en tweemaal je nieuwe wachtwoord. Klik dan op 'wachtwoord wijzigen'.
Klik op 'instellingen' en klik vervolgens op 'notificaties'. Je kunt hier instellen waar je wel en niet een email van wilt ontvangen.
Klik op 'instellingen' en klik vervolgens op 'geblokkeerde leden'. Indien je andere members geblokkeerd hebt zullen die hier verschijnen. Klik op de knop 'deblokkeren' om te deblokkeren.
Klik op 'instellingen' en klik vervolgens op 'profiel verwijderen'. Je kunt er ook voor kiezen om je profiel te deactiveren of gegevens te wissen. Als je er zeker van bent dat je je profiel wilt verwijderen en dus niet wilt kiezen een van de twee andere opties klik dan op 'of verwijder je profiel'.
gaysingles.nl maakt gebruik van cookies. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Akkoord Privacybeleid