Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact

Datingtips

Hieronder volgen een aantal algemene datingtips voor gebruik op deze datingsite. Wanneer je gebruik maakt van onderstaande tips zul je merken dat andere members meer interesse in je tonen.

  1. Zorg voor een volledig profiel. Vertel wat over jezelf en plaats een profielfoto. Let op typefouten! Dit staat namelijk slordig en niet geïnteresseerd.
  2. Plaats meerdere foto's bij je profiel. Profielen met foto's krijgen tot 10 keer meer aandacht dan profielen zonder foto's.
  3. Stuur leuke en originele berichten zonder typefouten naar andere members. De kans op contact zal hierdoor aanzienlijk stijgen.
  4. Ga nooit en te nimmer in op 4-cijferige SMS verzoeken. Niet hier op Gaysingles.nl en ook niet via msn of je privé e-mailaccount. Achter deze verzoeken gaan helaas personen schuil die je geld afhandig willen maken door je 1,50 EU per verstuurd bericht te laten betalen. De kans op fictief contact is hierbij niet aanwezig. Gaysingles.nl doet er alles aan om deze personen van de site te houden. Mocht je ook praktijken als deze ervaren op Gaysingles.nl neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat wij deze persoon de toegang kunnen ontzeggen.
  5. Ga niet in op (deels) Engels talige berichten. In 9 van de 10 gevallen zijn dit oplichters welke je kunnen vragen om geld over te boeken. Maak nooit geld over naar mensen die je niet kent! Wanneer je het vermoeden hebt dat er iets niet klopt neem dan direct contact met ons op, zodat wij in kunnen grijpen.
gaysingles.nl maakt gebruik van cookies. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Akkoord Privacybeleid